Vælg en side

En lang række e-handler tildeler i vore dage et hav af forskellige metoder til levering. En af favoritterne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ret fremkommelig, samt tit endda den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan også påtænke at få varerne sendt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver almindeligvis en lille smule mindre prisbillig, men også usædvanlig problemfri. Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv, men dette betinges af at du har bopæl nærved internet selskabets adresse.

Temmelig mange netbutikker tilsiger dag-til-dag levering på utallige varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at handlen gemmenføres inden et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse shops på nettet garanterer fragt uden betaling, men tit afkræver det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt må man gribe den mest letkøbte leveringsmodel, der ofte – ligegyldigt om man opholder sig tæt på København, Solrød Strand eller Lemvig – vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Trustpilot præsterer fuldt ud udmærkede muligheder

Det er efterhånden meget ukompliceret for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet i blandt diverse online outlets hos roskildeegnen.dk og til gengæld har mange netshops ikke kunne lade være med at sænke salgsværdien på varerne – til børn, samt til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive profitabelt at analysere et par internet forretninger efter rabatkoder inden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.

Man må trods alt ikke undervurdere, at ifald en e-butik afhænder et produkt til salg for en udsalgspris der anses for urealistisk god, er det ofte være en indikation på en fup internet butik. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, som støtter kunden overfor uægte internet butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en løsning som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet senere.

Før folk shopper hos en online forretning kunne man helt sikkert kigge på netbutikkens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke særlig sjovt.

En nem løsning kunne måske være at se om internet butikken er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en forsikring om at internet selskabet opretholder gældende dansk lovgivning, udover at internet virksomheden jævnligt vurderes af fagfolk som har meget erfaring med reglementet på området. Desuden giver det dig chance for at få assistance, hvis du forvoldes vanskeligheder med dit indkøb.

Desuden kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de elementære forhold der kan have indflydelse på bestillingen, som for eksempel hvilken returneringsret forretningen har. I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid beholder sin ordremail, således man når som helst kan bekræfte ordren, uafhængig om man er på gaveindkøb til en dame eller herre.

Vurderes af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene

Trustpilot giver dig ganske habile løsninger til at bese en stor gruppe andre brugeres opfattelser og derved stiller vi forslag om, at du vurderer e-handlens anmeldelser før du placerer din ordre.

Facebook bringer dig ligeledes forholdsvis hæderlige metoder til at få kendskab til e-butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk netshops som gør det muligt at afgive en omtale af deres køb, hvilket lige så vel burde bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med en stribe firmaer på nettet når vi præsenterer deres produkter, og tager imod provision såfremt de besøgende vi sender videre foretager en bestilling.