Vælg en side

Drømmer du om at blive negleteknikker, så du kan lave smukke og lange negle til andre? Men har du ingen tidligere erfaring med det? Så er det måske en god idé at tage negleteknikkeruddannelsen. Med en uddannelse i negleteknik, har du lov til og papirer på, at du må arbejde professionelt med negle.

Hvad kan du forvente af negleteknikkerudannelsen?

Når du vælger at uddanne dig som negleteknikker, skal du igennem både praktisk arbejde og teori. Når man her taler om teori, betyder det, at du bliver undervist i neglens anatomi. På den måde får du nemlig en bredere forståelse og viden omkring faget. Uddannelsen bliver afsluttet med en praktisk eksamen, så du sikrer, at du har den viden og erfaring, der skal til for at få et bevis på at du er uddannet negleteknikker.

Du får også et indblik i, hvilke produkter der er gode og hvilke du skal benytte dig af som negleteknikker. Du får selvfølgelig også viden om, hvilke produkter du kan anbefale til dine kunder, hvis dette efterspørges.

Former for uddannelser

Der findes jo selvfølgelig et hav af forskellige slags negleteknikkeruddannelser. Du kan fx blive uddannet i akrylnegle, nail art 2D eller nail art gelé. Mulighederne er mange. Det er helt klart også muligt at tage flere af uddannelserne, så du har mulighed for tilbyde dine kunder flere forskellige slags varianter af negle.

Hvor kan du arbejde som negleteknikker?

Som negleteknikker kan du gå flere forskellige veje. Du kan selvfølgelig vælge at blive selvstændig og starte din egen praksis op. Hvis du ikke har lyst til at være selvstændig lige til at starte med, kan du finde vej ind til en klinik, hvor der enten er flere negleteknikkere eller måske er der andre ansatte, som er uddannet i fx. vipper eller ansigtspleje.

Der er også en del, som vælger at blive selvstæmdige indenfor negleteknikker verdenen, men så har et andet job ved siden af. Der er generelt mange spændende veje, man kan gå. Og du bestemmer helt selv, hvad du gerne vil.

Efteruddannelse

Når du er uddannet negleteknikker, er det en rigtig god idé, at du deltager i forskellige efteruddannelser og træningsaftener. Så kan du nemlig holde dig opdateret på, hvad der sker inden for dit fag og blive ved med at gøre dig selv bedre og bedre. Hvis du fx. benytter dig af det her træningsaftenener, kan du også få hjælp, hvis der er noget, der driller dig.

Læs mere på Nyenegle.dk, hvis du går og drømmer om at blive negletekniker